Przejdź do treści

Moje wizyty

Twoje wizyty, zdjęcia i pytania z Ruche, w dowolnej firmie. Bez hasła: wyślemy link na adres e-mail użyty przy rezerwacji.

Po otwarciu linku to urządzenie pozostaje powiązane z twoim kontem przez 30 dni. Na cudzym urządzeniu na koniec dotknij Wyloguj. Nie przekazuj dalej e-maila z linkiem.